Nettsider for menighet

Kristian Frøitland i WLG Media er med i tjeneste i Misjonskirken Lyngdal og har stått for i høst en totalt oppdatering av nettsiden til menigheten og er arrangement de driver som heter  Veien til Betlehem

Veien til betlehem

Nettsiden til Veien til Betlehem er en nettside som er satt sammen for å kunne reklamere for arrangement som er hver begynnelse av desember. Hovedgrunnen til de ønsket å komme seg på nett for to år siden var for å kunne selge billetter på nett. Dette var Kristian Frøitland med på å drifte og holde i gang. I fjord under arrangement var det ticketmaster som sto for selve billettslaget men alt gikk via deres nettside. Så i fjord tok Kristian å totalt renuverte siden for å gi den et mer moderene og stil reint syn samtidig gjøre det mobilvenlig. Om du ønsker å gå inn å besøke siden og se hvordan den er bygget opp besøk her. 

[metaslider id=175]

Misjonskirken Lyngdal

Misjonskirken Lyngdal sin nettside var Kristian med å oppdaterte rett etter nyttår 2017. Siden er bygget på samme tema som Veien til Betlehem brukte for å skape likhet og den har en rekke funsjoner som fungere bra ved bygging av en statisk nettside med det meste på fremsiden dette blir kalt one page. 
På bilde sliden under kan du se hvordan nettsiden ser ut om du ønsker å besøke den klikk på huset. 

[metaslider id=186]