Velg en side

Markedsføring på sosiale medier

Vi i WLG Media tilbyr hjelp og veiledning når det gjelder bruk av sosiale media.

Hovedfokuset er på Facebook og Instagram.

 

 

 

 

Facebook

Facebook er den en super mulighet for din bedrift å bli synlig på sosiale media. Ved å opprette en Facebook side når du fram til mange. Der kan du legge ut informasjon om bedriften og du kan legge ut tilbud som kommer og priser der du linker direkte til din nettbutikk. Dette er en super mulighet å få folk til å se din bedrift. Man kan også legge ut annen ønskelig informasjon. Man kan også betale Facebook for at de skal spre innleggene til din bedrift sånn at folk som ikke liker siden din kan få mulighet til å like og se innleggene til bedriften. Med å bruke side på Facebook får du også mulighet til å få statistikk på hvor mange som har sett innleggene til bedriften og hvordan aktiviteten på din side er. Dette er praktisk for å finne ut når du bør legge ut innlegg i løpet av en dag. Facebook er eier av Instagram som gjør at du kan annonsere på begge plasser fra Facebook.

I tillegg til Facebook kan man ha en bedriftskonto på Instagram som er koblet til Facebook siden.

Instagram

På Instagram sprer man informasjon gjennom å legge ut et bilde med tekst under om det er ønskelig. Dette er en perfekt plass til å legge ut bilder når man har tilbud og om man har fått inn nye varer osv. Dette kan også kobles til slik at når du legger ut et bilde på Instagram med tekst så kommer samme innlegg med bilde og tekst på Facebook siden til din bedrift. Jo flere som ser tilbudene dine jo større sjanse er det for noen kontakter deg eller kommer innom å kjøper noe. Instagram har også en veldig bra statistikk form som gjør det enkelt og lett å se hvor mange som har sett innleggene på siden.

Vi har også god erfaringer med bruk av google maps og deres tjenester. Vi tilbyr en full hjelp med bruk av sosiale media for deg som bedrift!

Kontakt oss